2011. április 13., szerda

játék - játék - játék!!

Közeleg a Föld Napja.
Valahol láttam egy címet: "Ne legyen Föld Napja!" Kifejtették a cikkben, hogy igazából az volna hatásos, ha az emberek minden nap figyelnének a környezetükre, s akkor élhetőbb világunk lehetne.

Ezzel a játékkal én is szeretném kicsit a Föld nevű bolygóra irányítani figyelmünket. Szerintem nem mindegy hogyan élünk közvetlen és tágabb környezetünkben, mire tanítjuk gyermekeinket.

Kiírás:

1. Készíts egy alkotást, melynek témája az újrahasznosítás.

2. Küldd el emailben az alkotásod jól exponált fotóját az alábbi címre: lizimuhelye kukac gmail.com (több képet is küldhetsz, de csak a legjobbat teszem közzé)

3. Beküldési határidő április 22. 24:00.

Az alábbi játékra bárki küldhet alkotást, aki valamely közösségi oldalon közzéteszi ezt a posztot, vagy elküldi olyan ismerősének, akit érdekelhet, függetlenül attól, hogy van-e blogja vagy nincsen.


Kedves Ismerőseim és Ismeretleneim! Legyetek kreatívak, alkossatok kedvetek szerint háztartásotokban fellelhető anyagokból. Az alkotás lehet bármi, pl.: festmény, plasztika, használati tárgy, bútor, ruhanemű, ékszer, játék, jármű modell/makett, stb.


A beküldött fotókat a határidő lejárta után megszámozva közzéteszem egy újabb bejegyzésben.
Szavazni 1db alkotásra lehet fejenként, amelyik szerinted a legjobb - természetesen nem sajátra - a bejegyzés alatt, hozzászólásban.

Szavazni április 29. éjfélig lehet!!

Eredményhirdetés május 2-án hétfőn lesz!


Meglepetést az első 3 helyezett kap, hogy mit, az maradjon egyelőre titok, izguljatok egy kicsit. :-)

Figyelem! Aki úgy gondolta készül a játékra, az legyen kedves váljon blog követővé, hogy láthassam, kb. mennyi klassz remekművet készítetek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése