2011. október 7., péntek

Mi készül itt?

Ebből lesz valami :) valami számomra izgalmas. Kezdődik valahogy, s másképpen ér véget; közben folyton alakul, formálódik.
Tippelhettek, vajon mi lesz belőle?
(vissza állítottam a kommentelési lehetőséget, hátha valaki... no és nem jól van az, hogy kérdezek, de nem tudsz válaszolni.)Készült ez a szép, aztán nem bírtam leállni, már készül egy másik hasonló. Csak hasonló. Más fonal, más minta, s nagyobb is, belseje is más lesz. Jó lesz! :)

S készülök nagyon, sokat cérnázom, szabok, gyapjazom... idén már megyek karácsonyi vásárba. Izgalmas, már szinte érzem az ünnepi illatokat, látom a havas várost lelki szemeim előtt! Szeretek készülődni.
Családtagoknak is kigondoltam már a meglepetéseket, de... ezekről hallgatok, mert tudom, be szoktak ide lesni :)
Azért arra kíváncsi vagyok, Ti készülődtök már? Gondolkodtatok már azon milyen lesz az ünnepi lakás, a fenyőfa, a menü, a meglepetések? Vagy ne szaladjunk még ennyire előre? Pár éve folyton azon vagyok, hogy hamarabb kezdjek készülődni, nem jó az utolsó pillanatokban kapkodni. Tavaly sokáig nem volt ünnepi hangulatom, idén már most érzem. Lehetséges, sokat számít az, hogy naponta foglalkozom a készülődéssel.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a színei. Takaró lesz belőle, vagy poncsó?

    VálaszTörlés
  2. Szia :) egyik sem! ;) (most ismét kissé zsúfolt napjaink vannak, de remélem hamarosan bemutathatom a kész művet)

    VálaszTörlés